Kártyás fizetés szolgáltatója:
« Összes Játék

Crayola varázslatos fényecset

Ez a termék jelenleg nincs raktáron de lehet, hogy nagykereskedelmi partnerünknél elérhető!

Iratkozz fel és mi értesítünk, amint a termék újra kapható lesz.

Kérlek add meg adataidat az értesítéshez.


Kis türelmet

Crayola varázslatos fényecset leírása:

Itt a színeket felismerő, világító ecset, a maszatmentes, Mágikus Színező készletek top terméke! A festék színtelen, de a Crayola Bűvös ecset tudja és megmutatja, hogy milyen színt rejt magában! A színtelen festék pedig életre kel a Color Wonder papíron, de csak ott, így sehol máshol nem hagy foltot! 
Bulis termék a kicsiknek, mert sötétben is jól használható, hisz világít a Fényecset. Paplan alatt titokban, szintén muris elfoglaltság, hisz nem maszatol a festék, senki nem fogja megtudni, hogy mi történt éjszaka a dunnák alatt. 
A Varázslatos fényecset a kisebb korosztálynak kínál olyan fejlesztő és egyben játék lehetőséget (színek megismerése, felismerése, festési technika elsajátítása), melyet bizonyosan szívesen fognak venni a szülők.
Kapcsoljuk be a festéktartó oldalán lévő gombbal a készüléket! Tartsuk, az ecsetet a tégely teteje fölé vagy mártsuk a festékbe, mindkét esetben az aktuális színre vált az ecset! A készletben található színtelen festék csak a Color Wonder füzetben kel életre, melynek a színeit a Fényecset mutatja meg.

A festék és a papír pótlására a Maszatmentes festék, ecsettel utántöltő és a Mágikus színező, 30 lapos utántöltő külön megvásárolható.

Figyelem! A Color Wonder termékek csak a Color Wonder megjelölésű termékekkel kompatibilisek. A festékes tégelyeknek, pontosan kell illeszkedniük a készülékbe! Az ecsetet, a használat során többször mossuk ki, mivel az ecseten megmarad a színtelen festékanyag és összetapadnak az ecsetszálak. Csavarjuk le az ecsetet az ecsettestről. Meleg vízzel finoman mossuk ki az ecsetet, úgy, hogy a csavarozható végén lévő fém, érintkezős részbe ne menjen a víz!

Ha a termékeket a gyermek véletlenül a szájába veszi vagy összemaszatolja magát, aggodalomra semmi ok. A CRAYOLA termékek veszélyes, káros anyagot nem tartalmaznak!

Tartozékok: varászlatos Fényecset, 6 különböző színű maszatmentes festék, 30 db Mágikus Színezőlap