Kártyás fizetés szolgáltatója:
« Összes Játék

Beugró társasjáték

Ez a termék jelenleg nincs raktáron de lehet, hogy nagykereskedelmi partnerünknél elérhető!

Iratkozz fel és mi értesítünk, amint a termék újra kapható lesz.

Kérlek add meg adataidat az értesítéshez.


Kis türelmet

Beugró társasjáték leírása:

Ismered ezt a Tv műsort?

Ha láttad már ezt a műsort, akkor sejtheted, hogy miről szól a játék.
Ha még nem, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld.
A műsorban négy népszerű színész improvizációs feladatokat és jeleneteket ad elő, ami arra szolgál, hogy mi jól szórakozzunk a kialakult helyzeteken és poénokon. És mindeközben meglássuk, hogy mennyire is sokszínűen lehet a különböző szerepeket eljátszani.
Most itt a lehetőség, hogy te is kipróbáld!

Kevés szabály, nagyobb élvezhetőség

Az alapszabályok rendkívül egyszerűek és nagyon könnyen lehet a különböző társaságokhoz is igazítani. 3 fős csapatokkal az ideális, de csak a képzeletetek szab határt.
Ráadásul könnyen elsajátítható, főleg azoknak, akik a tv műsort is ismerik, de a többieknek sem kell aggódni. Az első játék alatt könnyen bele élheti magát mindenki.

Feladatok

Minden csapatnak teljesítenie kell a hat feladat mindegyikét.

Zsebszöveg: A csapat két tagja véletlenszerűen kap 4-4 kártyát, amin mondatok szerepelnek, amiket egy másik csapat jelzésére be kell építeniük az éppen zajló szituációkba, még ha a mondatok nem is illenek oda...

Váltóláz: Két játékos elkezd egy szituációt, amiben véletlenszerű kártyákat kap, amin instrukciókat kap, hogy milyen érzelemmel, jellemmel játssza el az adott szerepet.

1-2-3-4: Négy számozott kártyából húznak a jelenetben résztvevők. A szám megmondja, hogy az eljátszandó szituációban hány szavas mondatokat használhat csak.

Stoptrükk: Az alapszituációt eljátszó két játékost a csapattársak bármikor egy "Stop" kiáltással megállíthatják a jelenetet, majd egyik társa helyére beállhat, hogy így folytassák a játékot. Az egyik nagy nehézség, hogy a társaknak háttal állva kell a "Stop"-ot kiáltaniuk.

Ördög és angyal: Egy játékos játszik egy alapszituációt, míg két társa instrukciókkal látja el, angyal és ördög szerepben tündökölve.

Bekérdező: Itt is egy szituációt kell eljátszania két játékosnak, de azzal a kikötéssel, hogy csak kérdő mondatokban társaloghatnak.

Amikor egy csapat sikeresen megold egy feladatot, akkor azt fel kell jegyezni a szabálykönyv hátuljában lévő táblázatba és mehetnek tovább egy másik szituációs gyakorlathoz.
Ha elbuknak, akkor a következő alkalommal újra próbálkozhatnak.

Kiknek ajánljuk?

Ha sokszor veszitek elő otthon, koliban vagy munkahelyen az Activity-t és már kezdenek unalmasak lenni a szavak, kifejezések, akkor a Beugróval biztosan érdemes próbálkoznotok. Hasonlóan személyre szabható a játék és képes ugyanazt a hangulatot hozni, sőt azt túlszárnyalni is.
Akik pedig valami újra és nagyobb társaságoknak szóló játékra vágynak, vagy csak egyszerűen szeretik a tv műsort és szeretnék kipróbálni, nyugodtan vágjanak bele, nem hiszem hogy csalódnának.