Kártyás fizetés szolgáltatója:

PPP

 

Pick Pack Pont

Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol személyesen is átveheted az interneten megrendelt csomagot.

 

A Pick Pack Pont-ok olyan Relay és Inmedio hírlapüzletek, valamint OMV és AVANTI töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

 

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy ne jelentsen gondot Neked a csomag átvétele.

 

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítünk, melyet követően csomagod azonnal átveheted.

 

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

 

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon találsz.

 

Csomagod a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheted nyomon.

 

 

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása ELŐREUTALÁS és BANKKÁRTYÁS fizetés esetén:

 

Megrendelés összege

Szállítás díja

0-19.999 Ft-ig

890 Ft

20.000 Ft felett

ingyenes

 

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása UTÁNVÉT esetén:

 

Megrendelés összege

Szállítás díja

0-19.999 Ft-ig

990 Ft

20.000 Ft felett

ingyenes

 

A fenti árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.


Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha Neked a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tudsz a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretnél a szabadidőddel saját magad gazdálkodni, akkor mindenképpen válaszd a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

 

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a www.pickpackpont.hu oldalon található Letölthető boltlistánkból tudsz az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)

 

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a kosár meüpont alatt a fizetéskor történik. Előbb állítsd be a "Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-on" opciót, majd választhatsz a Pick Pack Pont-ok listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtasd ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezd fel a rendelés azonosító számát.

 

A munkanapon 10:00 -ig megrendelt termékeket általában Budapesten 1-2 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2-3 munkanapon belül veheted át a kiválasztott Pick Pack Pont -on. A csomag pick pack pontra történő érkezésekor SMS-ben értesítünk.

 

Kellemes vásárlást kívánuk!

 

Mirci Játékwebshop

ügyfélszolgálat