Kártyás fizetés szolgáltatója:

Szállítás, fizetés

Kedvezményes kiszállítás Budapest XVI. kerületben. 15000 Ft értékű vásárlás felett ingyenesen kiszállítjuk, ez alatti összeg esetén pedig mindössze 1500 Ft a szállítási díj! Fizetés a csomag átadásakor készpénzben, vagy előre fizetés bankkártyával.

 

 

WEBSHOPPUNKBAN MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHETSZ!

 

A csomagok kiszállítását Magyarország területére vállaljuk, futárszolgálattal. A csomagok átvételére lehetősége van Pick Pack Pontokon is, Magyarország területén több, mint 400 helyen! A szállítási díj a rendelt áru értékétőll függően a következőképpen változik. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra:

 

 

A rendelt áru értéke

Szállítási költség

0-49.999 HUF

2.590 HUF

50.000 HUF-tól

a szállítás ingyenes

 

Utánvétkezelési költség 200 Ft, melyet 50.000 Ft vásárlás felett szintén átvállalunk.

 

A csomagok átvételére lehetősége van Pick Pack Pontokon is, Magyarország területén több, mint 400 helyen!

 

A szállítási díj a rendelt áru értékétőll függően a következőképpen változik. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra:

 

 

A rendelt áru értéke

Szállítási költség

0-49.999 HUF

1.890 HUF

50.000 HUF-tól

a szállítás ingyenes

 

 

Utánvétkezelési költség 100 Ft, melyet 50.000 Ft vásárlás felett szintén átvállalunk.

 

A Pick Pack Pontokról részletesen a http://mirci.hu/pick-pack-pont.html oldalunkon olvashat.

 

 

Kérjük, hogy rendelésekor munkaidőben (hétköznap 8.00 - 17.00 óra között) elérhető, pontos kiszállítási címet szíveskedj megadni. Amennyiben a futár nem talál Téged a megadott címen, értesítőt hagy, mely alapján telefonon kérheted a másodszori kézbesítést 5 napon belül. Ha az értesítés ellenére nem keresed a csomagot, újabb kiszállításra nincs lehetőség. Továbbá kérjük, hogy rendelésekor lehetőleg mobiltelefonszámot vagy munkaidőben elérhető közvetlen vezetékes telefonszámot adj meg, a kiszállítást elősegítendő.

A rendeléseket 1-5 munkanapon belül igyekszünk teljesíteni, "csak rendelésre" megjelölésű termélkek esetében a várható szállítás a termék adatlapjánál található. Ezektől eltérő, esetlegesen későbbre várható teljesítésről telefonon vagy e-mail-ben értesítünk.
Amennyiben egyéb kívánságod van a rendeléssel, kiszállítással kapcsolatban, rendelésekor a “Megjegyzés” rovatban feltüntetheted és mi igyekszünk teljesíteni. A kiszállításokat a GLS futárszolgálat teljesíti.

A számlát a csomaggal egyidejőleg a csomagban juttatjuk el a megadott címre. Szükség esetén a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Amennyiben a csomagoláson sérülést észlelsz, kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Ha kérdésed merül fel a vásárlással vagy kiszállítással kapcsolatban, az jatek@mirci.hu e-mail címen vagy a +36 20 45 45 156 telefonszámon érdeklődhetsz ügyfélszolgálatunknál munkanapokon 10:00 - 15:00 óra között.

Tájékoztatunk, hogy kizárólag:

- elektronikus úton, interneten keresztül a http://mirci.hu webcímen

- vagy telefonon a +36 20 45 45 156 telefonszámon

keresztül érkező rendeléseket tudjuk elfogadni és teljesíteni. Megértésed köszönjük!

Reméljük, hogy mindent megtalálsz amire vágysz és elégedett lesz velünk!

 

Mi van, ha mégsem talász egy terméket amit keresztél?

 

Akkor hívj minket a +36 20 45 45 156 számon, vagy írd meg a jatek@mirci.hu címre és mi 1 munkaknapon belül jelezzük feléd, hogy be tudjuk-e neked szerezni! Attól, hogy a shopban nem találtad, mi még lehet, hogy tudjuk teljesíteni! Ez részedről semmilyen kötelezettségvállalást, vagy vásárlási kényszert NEM jelent!

 

 

Kellemes vásárlást kívánunk!

Üdvözlettel,

 


Mirci játék webshop